Antena Căutare

(P) Rucsacuri de damă Zevo - accesoriile indispensabile toamna aceasta

Ce mod mai bun de a ne îmbrăca toamna aceasta dacă nu inspirându-ne de la însăși mama natură? Tonuri închise, dar și vibrante, clasicele nuanțe de maro și negru, completate de accente cărămizii, vișinii sau galbene, toate ar trebui să se regăsească în outfiturile din acest sezon. Și, fiindcă ne încălzim mâinile cu un pumpkin spice latte sau tânjim după aromele de caramel sau scorțișoară, trebuie să ne lăsăm inspirați și de nuanțele acestora.

Rucsacuri de damă Zevo
Rucsacuri de damă Zevo - accesoriile indispensabile toamna aceasta

Fanele toamnei au nevoie în acest sezon mai mult ca oricând de rucsacuri, fiindcă acum este momentul cel mai prielnic de a-și lua prietenele la plimbare prin frunzele căzute pentru a face fotografii instagramabile. Mai jos afli de ce să alegi rucsacuri de dama de la Zevo și câteva modele ideale pentru toamnă.

De ce să alegi Zevo

Brandul Zevo se remarcă prin calitate excepțională, articole create manual cu multă măiestrie, pasiune și atenție la detalii de către meșteșugari din Italia. Gențile, rucsacurile, încălțămintea și accesoriile Zevo sunt confecționate din piele naturală și sunt rezultatul pasiunii pentru modă, frumusețe, design-uri ce se încadrează în tendințe, dar și extrem de practice.

Echipa și-a îndreptat atenția către cerințele pieței, creând o gamă de produse care combină calitatea, modele timeless și prețuri accesibile. Zevo reflectă originalitate, modernism, eleganță și inovație, făcând din fiecare produs o operă de artă, capabilă de a satisface chiar și cerințele exigente. Lucrătura manuală și pielea naturală fac fiecare produs să fie remarcabil de la prima vedere, o completare perfectă a ținutelor ce oferă o funcționalitate ridicată și o extensie a personalității purtătorului. Investind într-un produs Zevo este o alegere înțeleaptă, fiindcă produsele din piele naturală nu te vor dezamăgi vreodată, vor dăinui mulți ani în garderoba ta.

Rucsacuri Zevo ce te vor încânta

La categoria de rucsacuri dama Zevo și-a dat tot interesul să creeze modele unice, simple, dar de efect sau cu modele, cu ținte și cu efect metalizat. Vei găsi aici o paletă coloristică impresionantă, însă iată câteva modele ce se vor asorta de minune cu tabloul tomnatic.

Rucsac Cordelia vișiniu, bordo sau coniac - acest rucsac practic este definit de caracter și nuanțe superbe. Este ușor de asortat și mereu la modă, elegant și ideal de luat zilnic. Este confecționat din piele naturală sauvage. Dispune de bretele ajustabile ce au o lungime maximă de 95 cm. Detaliile metalice aurite completează perfect căldura nuanțelor tomnatice. Are numeroase buzunare utile la exterior și în interior, iar pe partea frontală se afla logo-ul Zevo.

Rucsac Katarina maro - acest rucsac are un design aparte, deschiderea fermoarului fiind pe verticală. Fermoarul este cu franjuri, iar aspectul este unul urban, stilat. Căptușeala interioară neagră, detaliile argintii, textura pielii ce duce cu gândul la vintage, face din acest rucsac o alegere de top.

Rucsac Aurora coniac - acest rucsac este în stilul vintage, ideal pentru cele ce preferă să se îmbrace mai romantic, casual. Textura și aspectul învechit al pielii naturale de culoarea coniacului, oferă acestui rucsac un farmec aparte, nostalgic, parcă desprins dintr-o altă epocă.

Rucsac Alexa bordo - acest rucsac este de tip sac, strângându-se prin șireturi din piele. Rucsacul are franjuri pe părți și la capătul șireturilor, detalii metalice aurite, o opțiune ideală pentru plimbări și festivaluri, momente în care te simți liberă și poți fi tu însăți.

Rucsac Aida galben - acest rucsac este un al model cu deschidere a fermoarului pe verticală. Nuanța acestui rucsac te va face remarcată în orice cadru gri, deci practic vei aduce soarele oriunde pășești. Este o nuanță ce inspiră pozitivitate, optimism, fericire și un must-have în garderoba ta. În combinație cu un outfit neutru, acest rucsac se va dovedi a fi un accesoriu elegant, de bun gust, ce va fura cu siguranță câteva zâmbete.

Desigur, colecția este mult mai vastă și regăsești chiar și nuanțe clasice de crem, bej, negru, dar și multe altele colorate, vibrante. Orice ai alege, vei avea garanția că investești într-un produs ce-ți va fi alături la fiecare ieșire pentru mulți ani de acum încolo. Creează-ți propria colecție de genți, rucsacuri și accesorii Zevo, fiindcă sunt accesibile ca preț și au un design deosebit. Fii remarcabilă în orice context social, alegând la brațul tău brandul Zevo.

Contact: 0721570026 / [email protected]

Rezultate Loto 17 octombrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... (P) Cele mai importante turnee de tenis ale finalului de an. Unul dintre ele se dispută în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x