Antena Căutare

(P) Service reparații telefoane în București, reparații iPhone, Samsung și Huawei

Service Centre este unul dintre puținele service-uri profesionale din București care se ocupă de reparația telefoanelor Apple, dar și a altor telefoane precum Samsung sau Huawei. Prin urmare, indiferent de marca telefonului pe care o deții, echipa cu o experiență de 14 ani se va ocupa în cel mai scurt timp de telefonul tău, indiferent că este vorba doar despre schimbarea gemului, de probleme cu semnalul WiFi sau de probleme tehnice mult mai complexe, pe lângă asta reparațiile efectuate în service beneficiază de o garanție scrisă între 90 și 360 zile.

Service reparații telefoane în București, reparații iPhone, Samsung și Huawei
Service reparații telefoane în București, reparații iPhone, Samsung și Huawei

În concluzie, indiferent de tipul telefonului pe care-l deții poți apela cu incredere la serviciile oferite de Service Centre.

Service Centre oferă reparații pentru iPhone și iPad

Dacă ai un iPhone sau un iPad care necesită reparații, apelează la serviciile oferite de Service Centre. Echipa este specializată pe reparația de telefoane Apple, dar și a altor produse Apple, precum iPad sau chiar al unui Apple Watch.

Service Centre ofera service iPhone, indiferent de tipul de reparații de care acesta are nevoie. Echipa se ocupă cu profesionalism de orice tip de reparații, de la înlocuirea display-ului sau a capacului telefonului, la repararea ciupului audio sau a celui de încărcare și până la lucrări mai complexe precum reparații pe placa de bază, rescriere și upgrade software, reparații ale butoanelor laterale de volum, silent și de blocare, înlocuirea camerei foto sau a difuzorului, înlocuirea acumulatorului, rezolvarea problemelor de semnal, Wifi sau Bluetooth. De asemenea, specialiștii Service Centre se ocupa și de configurarea sistemului de operare, backup, recuperare data și upgrade-uri.

De asemenea, dacă ai nevoie de service iPad poți apela tot la Service Center, indiferent dacă ai nevoie de înlocuirea ecranului sau de reparații ale plăcii de bază, ori dacă tableta are probleme cu semnalul.

Prin urmare, indiferent de tipul de reparație de care dispozitivul tău Apple are nevoie, poți fi sigur că odată ce ajungi cu aparatul la Service Centre, vei pleca acasă cu el reparat și în perfecta stare de funcționare.

Reparatii Samsung si Huawei

Ai un telefon Samsung sau Huawei care nu mai funcționează și are nevoie de reparații? Reprezentanții Service Centre pot repara orice defecțiune tehnica apărută la aceste dispozitive. De la înlocuirea diverselor componente, care nu mai funcționează, la schimbarea ecranelor sau reparații pe placa de bază, nimic nu este prea greu sau o provocare pentru echipă, care se ocupă cu profesionalism de orice tip de telefon.

Tot la Service Centre beneficiezi de schimbarea ecranului sau înlocuirea sticlei de protecție a telefonului, indiferent de model, dar și de ajutor când vine vorba de configurarea sistemului de operare sau de back-up ori chiar de recuperarea datelor de pe dispozitiv.

Apelează cu încredere la serviciile Service Centre

Service Centre dispune de aparatură de ultimă generație, astfel încât să-ți ofere servicii de cea mai bună calitate. Echipă efectuează reparații de software, hardware, dar și înlocuiri ale ecranelor sparte sau deteriorate. De asemenea, tehnicienii pot recupera datele de pe dispozitivele ce nu mai pot fi reparate.

Dacă ai un iPhone, iPad, iPod sau Apple Watch care necesită reparații, înlocuiri de ecran poți apela cu încredere la service-ul aflat pe Calea Victoriei nr. 91-93 din București.

Contacteaza-ne la numărul de telefon 0766.839.430 sau folosind formularul de pe pagina de contact pentru mai multe detalii!

Mai mult, este important să știi că echipa Service Center oferă reparații și pentru dispozitive precum Nokia, Huawei, LG, HTC, sau alte.

(P) Doar 17,7% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani s-au angajat în ultimele 6 luni... Cum vor recupera elevii cele două săptămâni de vacanță anunțate de președinte. Explicațiile lui Sorin Cîmpeanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x