Antena Căutare

(P) Un curs de time management te învață cum să... nu mai pierzi timpul în fiecare zi!

Există numeroase proverbe și povestiri înțelepte menite să sublinieze valoarea timpului. De exemplu, se spune că înțelegi cel mai bine valoarea unui singur minut în momentul în care ai întârziat la gară și ai pierdut trenul. Sau că, atunci când vine vorba despre valoarea unei secunde, e o bună idee să întrebi sportivul care s-a clasat pe locul al doilea la un concurs olimpic de viteză.

(P) Un curs de time management te învață cum să... nu mai pierzi timpul în fiecare zi! Galerie
Un curs de time management te învață cum să... nu mai pierzi timpul în fiecare zi!

Un manager cunoaște la fel de bine valoarea timpului și ideal este să o înțeleagă fără a fi nevoit să treacă prin eșecuri. În acest scop, participarea la un curs time management se poate dovedi extrem de inspirată, aducând beneficii cât se poate de concrete.

Cum se desfășoară un curs de time management?

Trainingul organizat de echipa Brightway® se desfășoară sub forma unei simulări interactive, cu numele de Comoara din Carpați. Pe parcursul acesteia, participanții vor conștientiza care sunt obiceiurile neproductive atât la nivel individual, cât și la nivel organizațional, și se vor antrena să aplice instrumente pentru creșterea productivității.

Totul este astfel gândit încât să fie evitate cele mai frecvente greșeli, precum supraestimarea timpului alocat pentru diverse proiecte ori omiterea unor evenimente neprevăzute care pot să apară în program în fiecare moment și să genereze stres suplimentar.

Fiind astfel conceput, acest curs de time management se adresează atât persoanelor, cât și echipelor care au nevoie de o nouă perspectivă asupra gestionării activităților zilnice. De pe urma sa au de câștigat antreprenorii, managerii, specialiștii în diferite domenii și oricine dorește să îmbunătățească modul în care gestionează proiectele de zi cu zi.

Beneficiile obținute în urma participării la training

Atât la nivel personal, cât și la nivel organizațional, sunt obținute o serie de avantaje, care vor deveni vizibile încă din primele zile de după întoarcerea la birou.

În primul rând, odată ce ai participat la acest curs de time management înveți cum să stabilești obiective realiste și cum să creezi obiceiuri sănătoase. Îți sunt dezvăluite metode pentru prioritizarea sarcinilor și pentru gestionarea unui volum mare de muncă.

De mare utilitate se dovedește dezvoltarea unui sistem care permite planificarea eficientă a activităților curente, chiar și în condiții de incertitudine și neprevăzut, care nu pot fi niciodată îndepărtate din mediul de afaceri.

Esențială, pentru a reuși să îți realizezi obiectivele, este construirea unui echilibru personal solid. Este vorba inclusiv despre obținerea armoniei între viața profesională și cea personală, care poate fi realizată prin construirea unor strategii pentru a aloca timp lucrurilor cu adevărat importante, indiferent din ce sferă a vieții fac parte.

Participarea la un curs time management are efecte pozitive și la nivelul organizațiilor și companiilor, cele mai vizibile referindu-se la creșterea eficienței și a productivității. Sunt prezentate soluții pentru optimizarea fluxurilor de lucru, astfel încât să primească atenția cuvenită acele activități care generează rezultate.

De asemenea, sunt oferite instrumente care contribuie la respectarea termenelor limită, rezultatul fiind o predictibilitate superioară în gestionarea proiectelor cheie.

Nu mai pierde timpul! Alege să participi la un curs time management și vei avea impresia că ziua ta are, dintr-o dată, ore suficiente pentru a realiza tot ceea ce ți-ai propus!

(P) Cât de importantă este dimensiunea anvelopelor și a jantelor... Ce poate ascunde o banală mâncărime la ochi. Parazitul nevăzut care afectează 1 din 3 persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x