Antena Căutare

Păcăleala de pe litoral. Mâncăm fără să ştim şprot în loc de hamsie

Cea mai populară mâncare de pe litoral e o păcăleală. Mâncăm fără să ştim şprot în loc de hamsie, atrag atenţia inspectorii de la Protecţia Cosumatorului.

Cea mai populară mâncare de pe litoral e o păcăleală. Mâncăm fără să ştim şprot în loc de hamsie, atrag atenţia inspectorii de la Protecţia Cosumatorului.

În plus, nouă din 10 localuri de la malul mării pun sănătatea turiștilor în pericol, spun autoritățile care au verificat restaurantele.

Vânzătorii se bazează pe faltul că cei mai mulți nu știu să facă diferența între pești.

La controale s-au descoperit și autoserviri sau shaormerii în care alimentele erau depozitate în căldură sau direct pe podea. În fața autorităților, comercianții au încercat să își găsească scuze.

Inspectorii au găsit frigidere care par să nu fi fost curățate vreodată, blaturi de lucru murdare și ustensile nespălate și ruginite.

Clătitele, la mare căutare pe litoral, erau gătite într-o mizerie de nedescris.

Nereguli au fost găsite și la tarabele care vând jucării. Multe dintre produse sunt periculoase pentru copii și vânzătorii nu au etichete pentru avertizări așa cum prevede legea. Comisarii au dat amenzi de peste un milion de lei în doar două săptămâni.

Steagul roşu a fost arborat pe litoral. Patru oameni în pericol de înec la Tuzla... Mii de persoane sunt aşteptate la manifestările de Ziua Marinei de la Constanţa; Klaus Iohannis şi ministrul Apărării, î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x