Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Păcăleau fete tinere pe Facebook, apoi le trimiteau la produs! Bandă de proxeneţi români şi italieni, destructurată în Italia!

O bandă de proxeneţi români şi italieni a fost destructurată în Italia. Şapte indivizi au fost arestaţi în urma unei ample operaţiuni conduse de carabinieri!

O bandă de proxeneţi români şi italieni a fost destructurată în Italia. Şapte indivizi au fost arestaţi în urma unei ample operaţiuni conduse de carabinieri!

Cea care a alertat autorităţile este o româncă dupa ce a reuşit să scape din mâinile proxeneţilor.

Proxeneţii stabiliţi în oraşul italian Crotone racolau femei din Români prin metoda "lover boy". Victimele erau abordate pe Facebook de unul dintre indivizi, iar după ce reuşeau să formeze un cuplu, tinerelor le era promisă o viaţă frumoasă în Italia şi un loc de muncă stabil.

Capul reţelei este şi promotorul organizaţiei, cel care caută victime pe reţelele de socializare, profitând în primul rând de statutul lor social, promiţându-le şi făcându-le să spere într-un viitor mai bun.

Odată ajunse în Peninsulă, lucrurile se schimbau radical. Tinerele erau agresate fizic şi abuzate sexual, private de libertate şi obligate să se prostiueze.

Totul a ieşit la iveală după ce o româncă în vârstă de 19 ani a reuşit să scape. A fost ajutată de un client originar tot din România care a dus-o la poliţie.

Patru români şi trei italieni au fost arestaţi de către carabinieri. Un alt român este acum urmărit de autorităţi. Indivizii sunt acuzaţi de exploatare sexuală, violenţă, vătămare corporală şi ameninţări. Printre cei arestaţi se numără şi o victimă care după ce a rămas însărcinată s-a implicat în activitatea ilegală a proxeneţilor.

Recomandari