Căutare Live

Pacienta din Timişora confirmată cu coronavirus încă este infectată / Izoleta a fost trimisă după o altă femeie, venită din Italia, cu tuse şi febră

Femeia din Timişoara care este internată de vineri cu coronavirus la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara se simte bine, dar încă este infectată. Cei doi soţi care s-au prezentat la unitatea medicală acuzând febră şi tuse nu au coronavirus, dar vor rămâne izolaţi la domiciliu. Autorităţile au trimis izoleta pentru a prelua o altă femeie care venise din Italia şi care acuză, de asemenea, tuse şi febră.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, a anunţat, luni, că au sosit rezultatele testelor făcute femeii de 38 de ani infectată cu coronavirus, iar acestea au arătat că pacienta încă are în organism virusul. "Pacienta va rămâne internată la spital, iar testul pentru coronavirus va fi repetat după trei zile. Momentan are o tuse uşoară, fiind bronşitică probabil că tusea va persista”, a declarat Lăzureanu. Managerul Spitalului de Boli Infecţioase a adăugat că testele făcute celor doi soţi care au venit de la schi din Italia au fost negative pentru coronavirus, dar conform procedurilor, aceştia vor rămâne izolaţi la domiciliu 14 zile. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Cornelia Malac, a precizat că autorităţile au trimis izoleta pentru a prelua o femeie de 69 de ani care recent s-a întors din Italia, se afla izolată la domiciliu şi a acuzat tuse şi febră. Aceasta va fi transportată şi internată la spital, unde i se vor face teste.

Sursa : news.ro

Giurgiu: Accident între o cisternă şi o maşină de gunoi, un bărbat fiind prins sub autospecială; alţi trei bărbaţi au av... Ne Paște următoarea vacanță! Românii au 15 zile libere de la stat în 2020: jumătate din cât au alţi europeni...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri