Antena Căutare

Nu mai e loc, s-a umplut spitalul! Unii dintre pacienții de coronavirus de la Matei Balș vor fi tratați la hotel

Pacienţii cu forme uşoare de coronavirus din Bucureşti ar urma să fie mutaţi de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş şi cazaţi la un hotel. În acest fel, spitalul, care este acum aproape plin, ar putea să primească oameni cu forme mai severe ale bolii. Planul întâmpină, însă, şi dificultăţi.

Până la această ora, știm pe surse că Primăria Capitalei este de acord să cazeze în hotel doar personele care se află în carantină, nu și pacienții de la Matei Balș. Transferul lor la hotel ar fi trebuit să înceapă de acum două zile, însă acest lucru nu s-a întâmplat deoarece Primăria Capitalei nu a semnat contractul cu unitatea hotelieră.

Un bolnav de coronavirus a trimis 40.000 de persoane în izolare! Cum a fost posibil

Imediat cum acest lucru se va întâmplă, în spital va începe un triaj. Cum se va întâmpla acest lucru? Ei bine, pacienții cu simptome ușoare de covid-19 vor fi transferați către hotel cu ajutorul ambulanțelor din dotarea spitalului. Cei care prezintă simptome severe, cei care au făcut febră de exemplu vor rămâne internați la Matei Balș, sub atentă supraveghere a medicilor. De asemenea și cadrele medicale ce urmează să ii îngrijească, aici vorbim de medici rezidenți, asistente și infirmiere, vor fi cazate în același hotel, dar într-un alt spațiu.

Papa Francisc, propunerea ce i-a emoționat pe creștini! „Omenirea tremură în faţa ameninţării pandemiei”

Decizia vine după ce întreg institutul Matei Bals ce are o capacitate de 640 de paturi alocat tratării bolnavilor de covid 19 este complet plin.

Caz revoltător în Argeș, în plină criză de COVID-19. O gestionară a furat măști, mănuși și soluții dezinfectante din spi... Alexandru Rafila, scenariu sumbru pentru România: ”Vom trece de 1.000 de cazuri de coronavirus pe zi!” Când se va întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x