Antena Căutare

Pacietul fals povestește cum a demascat-o pe asistenta care i-a cerut mită: "După ce am plătit cei 300 de lei..."

Avem prima mărturie a pacientului sub acoperire, care a demascat o asistentă din Bucureşti care a cerut mită. Însă metoda aleasă de Ministerul Sănătăţii, pentru eliminarea şpăgii şi pentru a aduce o schimbare în comportamentul cadrelor medicale, a fost contestată. Sindicatele vorbesc despre o operatiune ilegală. Ministerul însă dă asigurări că totul e legal şi moral. Are şi un proiect-pilot pe care-l aplică deja la Spitalul Fundeni, unde medicii s-au angajat în scris să nu ia bani pentru operaţii.

Prima mărturie a pacientului sub acoperire, care a demascat o asistentă din Bucureşti care a cerut mită. Însă metoda aleasă de Ministerul Sănătăţii, pentru eliminarea şpăgii şi pentru a aduce o schimbare în comportamentul cadrelor medicale, a fost contestată. Sindicatele vorbesc despre o operatiune ilegală.

Ministerul însă dă asigurări că totul e legal şi moral. Are şi un proiect-pilot pe care-l aplică deja la Spitalul Fundeni, unde medicii s-au angajat în scris să nu ia bani pentru operaţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a plătit o taxă ilegală de 300 de lei a primit, în 30 de minute, fişa medicală pentru permisul de conducere. Asistenta care a impus tariful a demisionat, imediat ce ministrul Sănătăţii a anunţat conducerea spitalului că a existat această situaţie.

CITEȘTE ȘI: Experiment într-un spital românesc. Joaca de-a Dumnezeu. Moartea e driblată la „Minore”, „Majore” și „Resuscitare”

Sindicatele din sănătate s-au revoltat şi au lansat o petiţie online. Cer o reacţie promptă a Colegiului Medicilor.

Tarife standard în fața secției de chirurgie a unui spital din Capitală

Iată ce a surprins şi o echipă Observator. În faţa secţiei de chirurgie a unui spital din Bucureşti, tarifele se ştiu clar printre aparţinători. "La doctor şi la anestezist 200 de lei, cam aşa se lucrează!", explică o persoană din spital.

Activități de scuba diving gratuite, în schimbul unui sac de deșeuri!... Familie din Brăila, apel disperat: „Ajutați-ne să o găsim! Suntem terminați”. Tânără dispărută de o săptămână, căutată n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x