Pădurarul din Pașcani, ucis de un tată și de băieții lui minori! Cei trei se aflau la furat de lemn

 

Bărbatul găsit mort la marginea unei păduri din Iași ar fi fost ucis de doi adolescenți în vârstă de 16 și 17 ani și de un bărbat de 50 de ani, care se aflau la furat de lemn. Tânărul de 17 ani este bănuit că l-a lovit pe pădurar cu un topor în cap. 

Doi băieţi de 16, respectiv 17 ani şi un bărbat de 50 de ani au fost identificaţi de anchetatori ca fiind posibilii criminali ai pădurarului găsit decedat vineri dimineaţă în localitatea ieşenă Sireţel. Potrivit unor surse judiciare, cei trei erau la furat de lemne în noaptea de joi spre vineri când au fost surprinşi de angajatul Romsilva.

Citește și: Iaşi: Un pădurar de la Ocolul Silvic Paşcani a fost găsit mort în pădure, existând suspiciuni că a fost victima unei agresiuni

Băiatul de 16 ani şi tatăl său, bărbatul de 50 de ani, au încercat să fugă, abandonând copacii pe care au încercat să îi taie. Tânărul de 17 ani ar fi lovit pădurarul cu pumnii, iar din această cauză pădurarul a căzut peste căruţa cu care veniseră hoţii de lemne, spun sursele citate. Apoi, pădurarul ar fi încercat să fugă după ei, însă tânărul de 17 ani l-ar fi lovit cu un topor în zona capului, potrivit ziaruldeiasi. 

Citește și: Creatură bizară! Un pădurar a filmat o apariție înfricoșătoare (VIDEO)

Ceilaţi doi nu au intervenit şi împreună au fugit de la locul faptei. Cei trei au fost găsiţi în noaptea de sâmbătă spre duminică şi au fost duşi la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiză psihiatrică, unde se va stabili dacă au avut sau nu discernământ când au comis faptele. Băiatul de 17 ani este cercetat pentru omor calificat, tânărul de 16 ani şi tatăl său pentru complicitate la omor calificat. În dosar se fac cercetări şi pentru tâlhărie calificată.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI