Antena Căutare

Pagubă de zeci de mii de lei la Primăria Băbana din judeţul Argeș. Sediul instituţiei a fost spart în miez de noapte

Un hoţ a reuşit să intre în clădire şi să fure banii cu care ar fi trebuit plătite indemnizaţiile persoanelor cu handicap. 50 de oameni sunt nevoiţi acum să aştepte sumele de care au nevoie pentru plata medicamentelor sau tratamentelor medicale.

Un hoţ a reuşit să intre în clădire şi să fure banii cu care ar fi trebuit plătite indemnizaţiile persoanelor cu handicap. 50 de oameni sunt nevoiţi acum să aştepte sumele de care au nevoie pentru plata medicamentelor sau tratamentelor medicale.

Hoţul a acţionat rapid. A avut nevoie de doar două minute ca să intre, să ia casa de bani şi să fugă cu ea cu tot. Cum în apropierea sediului primăriei nu sunt case, nimeni nu a sesizat ce se întâmplă.

Spărgătorul a venit prin spatele clădirii, dintr-un lan de porumb. Ar fi avut şi complici, cred poliţiştii, mai ales că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, iniţial, dă târcoale clădirii şi abia apoi se întoarce şi acţionează.

Este a doua spargere pe acelaşi tipic din judeţul Argeş. Modul de operare este același cu cel folosit în urmă cu doi ani când a fost spartă primărie comunei Cocu.

Cel care a sesizat furtul de la Primăria Băbana a fost casierul. Seiful era la el în birou, într-un dulap, prins de perete. Când a intrat în încăpere a văzut hârtii aruncate pe jos și geamul deschis.

Spărgătorii sunt căutați acum în tot județul. Până acum, nici cei care au spart în urmă cu doi ani primăria Cocu nu au fost prinşi.

Ajutoare de urgenţă de 122.000 de lei pentru familiile afectate în urma accidentului rutier din judeţul Ialomiţa... Guvernul a alocat cinci milioane de lei pentru plata unor cheltuieli la Spitalul Municipal Săcele...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x