Antena Căutare

Pagube de zeci de milioane de euro la Electrica S.A. in urma fenomenelor meteorologice extreme

Ninsorile abundente si viscolul au facut pagube de aproximativ 20 de milioane de euro pentru compania Compania Electrica SA, a declarat directorul general al societatii, Ioan Folescu, informeaza Mediafax.

Doua sute de stalpi de beton au fost rupti, jumatate dintre acestia fiind deja inlocuiti. Directorul general al Electrica a afirmat ca avarii de o asemenea amploare au loc numai odata la cateva zeci de ani.


Reparatiile in privinta deranjamentelor comune urmau sa fie finalizate miercuri seara, insa, in acest moment, cel mai optimist termen este joi, iar cel pesimist - sambata, a precizat Ioan Folescu. In prezent, 60 de echipe lucreaza pentru remedierea avariilor.

Pe de alta parte, directorul general al Electrica a aratat ca in zona Buzau reprezentantii companiei s-au confruntat si cu tentativele de dezasamblare, de catre "echipe de rromi", a stalpilor de metal pentru 110 kV, cazuti la pamant.

In alte zone, unde stalpi cazuti, rupti de viscol, erau la pamant, proprietarii terenurilor au interzis accesul iar reprezentantii Electrica au trebuit sa negocieze.

Cod portocaliu de ninsori: Circulatie restrictionata pe A1, A2 Bucuresti - Fetesti si alte 44 de drumuri nationale, inch... Tulcea: O familie a traversat o tara sub cod portocaliu cu bebelusul mort in masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x