Antena Căutare

Producători români, fără scrupule. Au scos la vânzare produse contrafăcute, în plină pandemie de coronavirus

Pandemia este prilej de îmbogăţire pentru cei lipsiţi de scrupule. În condiţiile în care echipamentele de protecţie şi produsele sanitare sunt la mare căutare unii producători profită şi scot la vânzare produse contrafăcute. 

Vânzarea de produse de sănătate și sanitare contrafăcute, precum și a echipamentelor individuale de protecție și a produselor farmaceutice contrafăcute a crescut de la izbucnirea crizei. Există riscul ca falsificatorii să utilizeze penuria de aprovizionare cu anumite bunuri pentru a oferi din ce în ce mai multe alternative contrafăcute, atât online, cât și offline.

Ultima oră! Încă 215 de persoane cu coronavirus în România! Bilanțul morților a ajuns la 86

În perioada 3-10 martie 2020, peste 34.000 de măști chirurgicale contrafăcute au fost confiscate de autoritățile de aplicare a legii din întreaga lume în cadrul operațiunii PANGEA sprijinită de Europol.

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

Un bărbat internat la Cluj, cu afecţiuni pulmonare, a plecat din spital fără acordul medicilor, fiind căutat de poliţişt... Maternitatea Odobescu din Timişoara, închisă în urma depistării unor cazuri de coronavirus în rândul asistentelor medica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x