Antena Căutare

Terenurile din apropierea aeroportului Otopeni, mină de aur! Cum fac profit proprietarii

Terenurile aflate în apropierea aeroportului Otopeni sunt o adevărată „mină de aur” pentru proprietarii acestora care au decis să le transforme în parcări pe termen lung.  

Terenurile aflate în apropierea aeroportului Otopeni sunt o adevărată „mină de aur” pentru proprietarii acestora care au decis să le transforme în parcări pe termen lung.

În apropiere de aeroport există parcări private unde, pentru sume mai mici decât la aeroport, maşinile pot fi lăsate sub supravegherea proprietarilor.

„Transferul se face de la noi cu maşinile la aeroport. La întoarcere ne sună şi îi preluăm de la aeroport”, a spus Maria Oancea, administrator al unei parcări private.

„Îi costă 40 de lei pe zi incluzând transportul dus-întors şi zece lei pe zi, în funcţie de câte zile stă mașina”, a mai spus ea.

Vara, parcările private le aduc profituri de mii de lei pe lună proprietarilor.

La o simplă căutare pe internet, se găsesc zeci de astfel de afaceri lângă Otopeni. Unele se află chiar şi la 30 de minute de aeroport.

De exemplu, cei care pleacă într-un sejur de şapte zile cu avionul, plătesc pentru parcare în jur de 120 de lei.

„Sunt persoane care vin de la firme pentru două, trei zile. Sau vin persoane în grup, două, trei maşini care pleacă în concediu maxim o săptămână”, a mai spus Maria Oancea.

La aeroportul Otopeni, pentru serviciu de parcare pe termen lung preţurile sunt mai mari cu câteva zeci de lei, iar maşina nu poate fi lăsată mai mult de 30 de zile.

În aeroportul Otopeni, o săptămână de parcare costă 150 de lei.

Însă, persoanele care nu solicită serviciul de parcare pe termen lung şi îşi lasă maşina, la întâmplare, în parcare, va ajunge să plătească 6 lei pe oră, adică 1.000 de lei după o săptămână! Există şi o suprataxă de 500 de lei pentru pierderea, deteriorarea sau neprezentarea jetonului de parcare.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Lovitură DE TEATRU! Părinții vor fi OBLIGAȚI să meargă la ORE! Anunțul făcut în urmă cu puțin t... Situație șocantă la Timișoara! Oamenii s-au apucat să strângă gunoaiele de pe stradă, dar polițiștii au intervenit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x