Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Părinții bărbatului care s-ar fi sinucis cu fiica în brațe, primele declarații: ”Nu se certau, erau fericiți. O fi încercat să deschidă geamul!” 

Părinții și soția bărbatului care a murit joi dimineață cu fiica lui de doar trei luni în brațe nu cred varianta unei sinucideri, ci sunt de părere că a fost un accident. 

Părinții bărbatului care s-ar fi sinucis cu fiica în brațe, primele declarații: ”Nu se certau, erau fericiți. O fi încercat să deschidă geamul!”

”Era mereu cu fetița în brațe. O fi încercat să deschidă geamul”, a declarat mama bărbatului care e șocată de cele întâmplate.

De asemenea, și tatăl bărbatului din Brașov a făcut declarații, el mărturisind că fiul lui era fericit cu soția și cu cei doi copii.

”Nu știm nimic. Suntem într-un punct în care nu știm nimic. Nu se certau. Erau fericiți, aveau doi copii", a spus tatăl bărbatului decedat.

Braşov: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 10 cu fiica sa de trei luni şi jumătate în braţe

Mama bărbatului consideră că întâmplarea de joi dimineață a fost un accident, petrecut când fiul ei ar fi vrut să deschidă geamul.

”Eu așa cred (că a fost accident – n.r.). El era mereu cu fetița în brațe. O fi dat să deschidă geamul, să împingă plasa, nu știu", a spus mama brașoveanului.

Întrebată de jurnaliști dacă nora a văzut accidentul, femeia a spus că aceasta le-a spus că era în altă cameră.

Braşov: Bărbat, arestat pentru că a omorât o femeie de 87 de ani/ Suspectul a intrat în curtea femeii şi a distrus mai multe lucruri, iar când aceasta a ieşit din casă a lovit-o în cap şi apoi a înjunghiat-o de câteva zeci de ori

Bărbatul de 37 de ani și fetița lui au căzut, joi, de la etajul 10, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soția bărbatului și un alt copil de trei ani. Surse judiciare au spus că femeia le-a declarat anchetatorilor că ea și soțul ei nu s-au certat și nu știe ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spuneau că este vorba de o familie liniștită care nu avea probleme financiare.

Recomandari