Antena Căutare

Partaj cu flexul in familia Uzunov: Cristina Duma a "descins" la vila din Pipera

Razboi cu rangi, ciocane si geamuri sparte pe averea lui Eduard Uzunov, regele imobiliarelor! Fosta sotie si-a aliniat armata de bodyguarzi la poarta casei transformate in fortareata. Femeia a vrut cu orice pret sa puna stapanire pe vila din Pipera, parte a averii de 30 de milioane de euro. Doua ambulante si-au facut aparitia, la un moment dat, in fata domeniului.

Cristina Duma, fosta Uzunov a venit la domeniul din Pipera insotita de o armata de oameni, executor judecatoresc, bodyguarzi si forte de ordine.

Lupta s-a dat in fata vilei, pe care "regele imobiliarelor" a transformat-o intr-o fortareata. Ajutoarele fostei sale sotii au spart o usa. Urmatorul obstacol - intrarile protejate cu grilaje metalice. Asa ca au adus un generator pe benzina si un flex de mare putere ca sa le taie. Fara succes insa. Intr-un final au cumparat doua baroase, iar Cristina Uzunov a intrat in vila.

Doua ambulante au fost chemate la domeniul din Pipera.

Eduard Uzunov este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri de pe piata imobiliara. In 2010 avea o avere estimata la 30 de milioane de euro. Vila pentru care se lupta cu fosta sotie are 700 de metri patrati, iar domeniul 2.500 de metri.

Cristina Uzunov este la a doua incercare de a-si da fostul sot afara din casa. Sustine ca are de partea ei o decizie obtinuta in instanta, care-i da acest drept, pana la finalizarea procesului de partaj. De cealalta parte Eduard Uzunov sustine ca societatea la care este principal actionar a inchiriat imobilul, iar executarea silita nu poate fi pusa in aplicare.

Scandalul s-a dezlantuit intre cei doi imediat dupa divortul de acum 3 ani. Sotii Uzunov au impreuna doua fetite, a caror custodie a fost castigata prin proces, de sotia milionarului.

Foto:luju.ro

Tevile de apa din Slanic Prahova, "paralizate" pe timpul iernii: Hidro Prahova nu a facut racordarea la noua r... VIDEO! Tragedia de la Sighetul Marmatiei se putea repeta in Alba: Explozie de proportii la o pensiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x