Antena Căutare

Patronul clubului din Constanța, în care au ars trei tinere, a fost prins. Omul își schimbase înfățișarea și se ascundea într-o pensiune

Patronul clubului Beirut din Constanţa, unde trei dansatoare au ars de vii în urma unui incendiu violent, în aprilie 2014, a fost prins. După aproape o lună de căutări individul a fost găsit de poliţişti într-o pensiune din Cluj. George Karam a dispărut luna trecută după ce a aflat că e condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. 

Bărbatul a încercat pe cât posibil să își schimbe înfățișarea, astfel încât să nu fie recunoscut de nimeni. Și-a ras mustața și și-a schimbat tunsoarea. Mai mult decât atât, atunci când s-a cazat la pensiunea de aici din Cluj-Napoca, a folosit la recepție o carte de identitate românească, dar falsă.

Polițiștii din Constanța au aflat însă de acest lucru, și ieri au cerut ajutorul polițiștilor din Cluj pentru a-l captura. Atunci când oamenii legii au intrat în camera pensiunii, bărbatul dormea, astfel că a fost luat direct din pat, fără a se putea opune arestării.

Opt milioane de euro pentru trei vieți omenești. Familie celor trei fete care au murit în clubul Beirut au fost despăgubite

Acesta a fost dus în arestul IPJ Cluj și urmează să fie transferat la Penitenciarul de maximă siguranță din Gherla, pentru că legea spune că trebuie depus în cea mai apropiată unitate de detenție.

Abia după aceea se va stabili care va fi penitenciarul în care își va execută cei opt ani de închisoare la care a fost condamnat.

Miss Irina și tânărul cu care a petrecut în club, la un pas de bătaie în platoul ”Acces Direct”! Mirela Vaida a intervenit imediat: ”O să te dau afară!”

Vă reamintim, George Karam a fost găsit vinovat în cazul incendiului din aprilie 2014 de la Clubul Beirut din Constanța. Atunci, trei studente care dansau în Club au ars de vii, pentru că după ce localul a fost cuprins de flăcări, acestea nu au reușit să iasă. De asemenea, clubul nici măcar nu avea autorizație de construcție pentru partea aceea de clădire.

Solstițiul de iarnă 2019. Duminică, 22 decembrie, cea mai scurtă zi din an. Ce nu trebuie să faci ca să nu atragi ghinio... Hunedoara: Trei fete cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani şi doi bărbaţi, răniţi într-un accident pe DN 66...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x