Antena Căutare

Patru avioane au fost redirectionate de la Otopeni la Constanta si Sibiu

Patru avioane care trebuiau sa aterizeze, marti dupa-amiaza, pe Aeroportul Otopeni, au redirectionate spre Constanta si Sibiu, din cauza furtunii care a afectat Capitala.

Este vorba despre trei curse de la Frankfurt, Torino si Roma. Spre Sibiu a fost redirectionata o cursa Carpatair de la Timisoara, care trebuia sa aterizeze pe Otopeni la 17.30.

Spre Constanta au fost redirectionate trei aeronave: una de la Frankfurt a companiei Lufthansa (care trebuia sa aterizeze pe Otopeni la 17.00), una de la Torino a companiei Wizz Air (17.10) si una dinspre Roma a companiei Alitalia (17.40).

Avertizare de fenomene periculoase pentru Bucuresti si opt judete

Meteorologii au emis o avertizare de furtuna pentru mai multe judete din sudul tarii intre orele 15:20 si 18:10. Este vorba despre Bucuresti si Ilfov, unde va cadea grindina, dar si despre Vaslui, Teleorman, Giurgiu, sudul judetului Calarasi si local in judetul Mures.

Foto: flickr.com

VIDEO! 36 de proiectile in perfecta stare de functionare, descoperite pe un camp din Iasi... Avertizare de fenomene periculoase pentru Bucuresti si opt judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x