Antena Căutare

Patru polițiști de la Rutieră, prinși în flagrant, în Olt. Cum îi păcăleau pe șoferi și cât „costa” trecerea prin Pădurea Sarului

Patru polițiști de la Serviciul Rutier au fost prinși în flagrant, marți după-amiază, în timp ce cereau mită pe drumul drumul european E 574, în judeţul Olt, în Pădurea Saru.

Patru polițiști de la Rutieră, prinși în flagrant, în Olt. Cum îi păcăleau pe șoferi și cât „costa” trecerea prin Pădurea Sarului
Patru polițiști de la Rutieră, prinși în flagrant, în Olt | Gazeta de Sud

Flagrantul a fost confirmat de prim-procurorul PT Olt, Anca Anuța, care a precizat că, la acel moment, nu poate oferi date suplimentare.

Operațiunea a vizat patru polițiști de la Serviciul Rutier, prinși „în fapt” la Pădurea Saru, pe E 574. Din primele informații, se pare că oamenii legii nu porneau radarul, în schimb le solicitau şoferilor între 100 şi 500 lei, cei din urmă neştiind că, practic, poliţiştii nu aveau dovada că s-a încălcat regimul legal de viteză sau că au depăşit neregulamentar.

Ulterior, numele celor patru polițiști de la Serviciu Rutier, prinși în flagrant, au fost dezvăluite. Este vorba despre Octavian Enculescu, Mircea Coman, Mircea Păun şi Adrian Găneşanu, scrie Adevărul.

Citește și:

Exclusiv! Spitalul de Urgență MAI, înconjurat de mascați și polițiști. Angajații și pacienții, împietriți de frică! Ce se întâmplă: „Suntem terminați”

Un șofer a accidentat mortal un pieton, apoi a fugit de la locul faptei. Bărbatul este căutat de polițiști... Informații utile! Cum paralizează, concret, coronavirusul economia și turismul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x