Antena Căutare

Patruzeci de turişti rămaşi blocaţi cu maşinile în zona Padina din Munţii Bucegi, din cauza gheţii de pe drum, ajutaţi de jandarmi montani, salvamontişti şi poliţişti - FOTO

Jandarmi montani, salvamontişti şi poliţişti au intervenit, vineri după-amiază, în ajutorul a 40 de turişti care rămăseseră blocaţi cu autoturismele în zona platoului Padina din Munţii Bucegi. Turiştii se deplasau în ambele sensuri, dar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut înainte din cauza gheţii de pe drum.

Potrivit Jandarmeriei Române, jandarmii montani de la Postul Peştera, alături de salvamontişti şi poliţişti, au acţionat, vineri după-amiază, în zona platoului Padina, pentru sprijinirea şi îndrumarea mai multor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi.

FOTO: Facebook Jandarmeria Romana

Astfel, 40 de turişti din judeţele Prahova, Braşov, Constanţa şi Bucureşti se deplasau cu 20 de autoturisme pe ambele sensuri de mers ale DJ 714, iar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut continua drumul din cauza gheţii formate pe carosabil.

Acolo au venit lucrători ai LDP şi au împrăştiat material antiderapant, traficul fiind reluat.

Sursa : news.ro

De Crăciun, programul „Bucurie la cutie” a ajuns la 650 de beneficiari... Un mort, păzit o noapte întreagă de un echipaj de poliție, într-o stație de autobuz. Motivul este de necrezut! „Incident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x