Antena Căutare

Păzea la discuții și evitați plecările! Unele zodii sunt pândite de pericol în acest weekend! Te numeri printre ei?

Horoscopul acestui weekend aduce situații tensionate pentru multe dintre zodii. Vezi ce îți rezervă astrele, mai alescă unele dintre zodii ar trebui să evite plecătile și discuțiile.

Păzea la discuții și evitați plecările! Unele zodii sunt pândite de pericol în acest weekend! Te numeri printre ei?
Atenție mare la schimbările acestui weekend

Horoscopul acestui weekend aduce situații tensionate pentru multe dintre zodii. Vezi ce îți rezervă astrele, mai alescă unele dintre zodii ar trebui să evite plecătile și discuțiile.

Berbec

Comunicarea cu persoanele din anturajul apropiat este frecventa la finalul acestei saptamani prin diverse mijloace mai mult sau mai putin conventionale. Fii prudent pentru ca tendinta de a exagera este greu de gestionat. Pastreaza-ti calmul, detasarea de problemele altora si fereste-te de a da sfaturi. Iti sunt favorabile calatoriile pe distante scurte, fie in vizita la rude si cunoscuti, fie pentru plimbari usoare.

Taur

Cheltuielile necesare traiului cotidian reprezinta tema principala a acestui weekend. Este bine sa te rezumi la strictul necesar, deoarece veniturile tale sunt fluctuante si chiar se pot diminua in viitorul apropiat. De retinut ca sfaturile sau indemnurile prietenilor ar trebui evitate, intrucat te conduc spre cheltuieli nefondate sau pierderi serioase de bunuri. Foloseste ceea ce ai si mai ales multumeste-te cu ceea ce ai.

Gemeni

Zilele acestui weekend sunt potrivite numai pentru a te ocupa de tine si planurile tale de viitor. Analizeaza pe indelete punctele tari si punctele slabe din situatiile in care esti implicat. Vei fi surprins de cele descoperite! Acum ai sanse minunate de a gasi rezolvari la toate neplacerile. Provocarile celorlalti sunt majore, insa tempereaza-ti reactiile si intoarce lucrurile in favoarea ta.

Atenție mare la schimbările acestui weekend

Rac

Odihna ar trebui sa fie ocupatia de baza la sfarsitul acestei saptamani. Energia vitala este la cote joase, asa incat fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Meditatiile interioare, desprinderea de cotidian, zonele linistite te ajuta mult. O discutie de taina cu cineva din familie iti aduce informatii utile fie in plan personal, fie in plan profesional. Totusi fereste-te de a vorbi prea mult!

Leu

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu prieteni, dar si cu persoane din anturajul profesional. Rezuma-te la discutii banale, de larg interes. Este pagubos acum sa vorbesti despre tine sau sa incerci sa dai sfaturi. Riscul de a te pierde in actiuni inutile si consumatoare de energie si bani este mare. Rezera-ti momente pentru a contempla viata si minunatiile ei. Asta te linisteste si te bucura deopotriva.

Fecioara

Cu toate ca esti orientat spre tine si doleantele tale personale, la finalul acestei saptamani vei fi nevoit sa participi la tot soiul de evenimente fie acasa, printre neamuri, fie in domeniul profesional printre sefi si colegi de munca. Multi te vor baga in seama, vor dori sfaturi si iti vor aduce laude. Altii insa vor incerca sa te provoace ori din amuzament, ori din dorinta ascunsa de a-ti strica reputatia publica.

Intră aici pentru a vedea ce rezervă astrele pentru restul zodiilor!

Observator 19. Bolnavii de diabet încearcă să îşi facă programare la medic... Carmen Iohannis, ținută surprinzătoare la un eveniment recent! Toți au întors privirile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x