Antena Căutare

Pedeapsă cu închisoarea pentru un tânăr de 29 de ani. A fost oprit de polițiști pe stradă și încătușat

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Brăila este condamnat la închisoare după ce a fost prins în timp ce conducea fără permis auto. Bărbatul fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Feteşti l-a condamnat la o pedeapsă cu închisoarea.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Brăila este condamnat la închisoare după ce a fost prins de polițiști în flagrant. Bărbatul fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Feteşti l-a condamnat la o pedeapsă cu închisoarea.

Bărbatul din comuna Berteştii de Jos, avea deja emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

”Judecătoria Feteşti a emis la data de 17.09.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 3 luni şi 10 zile pentru comiterea infracţiunilor de conducerea a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Tânărul a fost depistat miercuri, 18 septembrie de către poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru pe raza localităţii de domiciliu.

ANCOM a aprobat condiţiile de acces la canalizaţia subterană pentru instalarea reţelelor publice de comunicaţii electron... Toate salariile vor crește! Ministrul Muncii a anunțat majorări substanțiale inclusiv în mediul privat: „Acesta este mod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x