Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Pedofil periculos, prins de un părinte sub acoperire! „L-am dus cu vorba că o să facem poze împreună. Mi-a zis să mai aduc şi o prietenă cu mine”

Un prădător sexual a fost prins după o capcană întinsă de părinţii victimelor sale. Familiile din Iaşi au intrat în alertă după ce au văzut pe internet mesaje prin care individul ademenea copii. Acestea au strâns dovezi, iar un tânăr cu prezenţă de spirit şi-a asumat rolul de poliţist sub acoperire.

Un prădător sexual a fost prins după o capcană întinsă de părinţii victimelor sale. Familiile din Iaşi au intrat în alertă după ce au văzut pe internet mesaje prin care individul ademenea copii.

Acestea au strâns dovezi, iar un tânăr cu prezenţă de spirit şi-a asumat rolul de poliţist sub acoperire. I-a dat întâlnire în oraş, apoi l-a predat unui echipaj al ministerului de Interne.

El este bărbatul care s-ar fi asuns în spatele a trei conturi false de socializare. Nu are mai mult de 1 metru şi 30 de centimetri înălţime, adică statura unui copil.

Părinţii s-au avertizat unii pe alţii, după ce au aflat că individul le trimite copiilor mesaje indecente. Cel care l-a demascat este la rândul lui tată. Pe internet, a pretins însă că este o fată de 13 ani şi i-a trimis un mesaj bărbatului. A primit un răspuns care l-a şocat.

„L-am dus cu vorba că o să facem poze împreună când o să ne întâlnim. M-a întrebat dacă vreau bani. Mi-a zis să mai aduc şi o prietenă cu mine. I-am zis că mai aduc o prietenă de 12 ani”, a povestit Adrian Ungureanu, bărbatul care l-a demascat

Individul acuzat de pedofilie a avut un şoc când, la întâlnire, a venit un bărbat solid, şi nu adolescenta pe care o aştepta. Tatăl care l-a prins l-a predat apoi unui echipaj de poliţie. Suspectul avea la el un cuţit, spray paralizant, un dispozitiv cu electroşocuri şi şase carduri de memorie pe care poliţiştii urmează să le analizeze.

Mai avea şi un carnet plin cu numere de telefon, posibil ale unor adolecente. Deocamdată nu se ştie câte din ele i-au căzut victime. O tânără de 20 de ani povesteşte că a fost urmărită pe stradă de acelaşi individ.

„Am tras o sperietură foarte groaznică. A alergat după mine destul de mult. Practic mă apropiasem de casă şi mi-era frică să nu vadă unde stau. Mi-a arătat pumnul şi era destul de înfiorător”, a declarat Ana Maria Barbu, victimă

Înainte de a începe ancheta penală, poliţiştii l-au trimis pe suspect la un examen psihiatric.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro