Antena Căutare

Pelerinii s-au aliniat la o coada kilometrica pentru a se ruga la moastele Cuviosului Nectarie

A fost noapte alba in Dealul Pariarhiei. Mii de crediniciosi au asteptat la o coada uriasa in speranta ca minunile exista si ca vor primi ajutor de la sfinti. Abia dupa lasarea intunericului, au ajuns sa se inchine la racla, osteniti, dar multumiti.

Special pentru pelerinii osteniti, inaltii prelati i-au indemnat pe preoti sa deschida usa Bisericii. Mai ales ca multi au venit din afara Bucurestiului. Si Crucea Rosie le-a impartit oamenilor ceaiuri si le-a oferit paturi in corturi unde sa-si mai traga sufletul. O parte din pelerini a avut nevoie si de ingrijire medicala, insa cazurile nu au fost grave. Totusi, nimeni nu a renuntat.

Multi dintre credinciosi cred cu tarie in minunile Sfintilor. Despre Cuviosul Nectarie se spune ca te vindeca de boli. Asa ca oamenii si-au adus de-acasa haine pe care le-au atins de racla, in speranta unei minuni.

Raclele cu sfintele moaste vor mai sta in Dealul Mitropoliei pana marti in zori.

Schimbari in Capitala: "Autostrada pietonilor", soseaua care traverseaza orasul in 12 minute si autostrada sus... Flagrant: Doi maramureseni, prinsi in timp ce incercau sa vanda 700 de grame de cannabis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x