Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Update. Penitenciarul Rahova infirmă informația că tatăl interlopului Emi Pian a murit, după ce a aflat că fiul lui a fost ucis

Informația apărută în spațiul online, potrivit căreia tatăl interlopului Emi Pian a murit în penitenciarul Rahova, după ce a aflat că fiul lui a fost ucis azi-noapte, a fost infirmată de reprezentanții închisorii, într-un comunicat oficial trimis presei.

„Inima lui nu a putut suporta!”. Tatăl interlopului Emi Pian a murit în penitenciarul Rahova, după ce a aflat că fiul lui a fost ucis

Update. Penitenciarul Rahova a transmis public un comunicat de presă, prin care precizează că informația potrivit căreia tatăl interlopului Emi Pian a murit este falsă. Bărbatul se află în viață, încarcerat în închisoarea din Capitală.

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”, transmite Penitenciarul Rahova.

Știrea inițială:

Atunci când a aflat că Emi Pian a murit, tatăl său, Nicolae Duduianu a suferit un şoc atât de mare încât inima sa nu a putut suporta. Surse apropiate clanului Duduianu susţin că bătrânul s-a stins în urma unui infarct. Informaţia a fost confirmată şi de către oficialii penitenciarului Rahova unde acesta se afla încarcerat.

Florin Mototolea, în vârstă de 39 de ani, cunoscut în lumea interlopă ca Emi Pian, era liderul clanului Duduianu, unul dintre cele mai de temut clanuri interlope din România. Acesta a fost înjunghiat azi-noapte în Bucureşti.

Unul dintre cei mai temuți interlopi, executat în plină stradă! A fost război între clanuri, pe străzile din București

Cel care l-a înjunghiat pe Emi Pian este un membru al clanului Rinu, iar cei doi aveau aceeaşi ocupaţie: împrumutau cu camătă jucătorii de barbut. Asta făceau şi în noaptea de luni spre marţi, doar că în lumea lor nu e voie să împrumuţi acelaşi jucător. De aici s-a ajuns la un conflict, iar Emi Pian a fost lovit cu un cuţit de mai multe ori, potrivit adevarul.ro.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat în jurul orei 05.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Recomandari