Căutare Live

Pensiile se măresc din septembrie! Cu cât crește pensia minimă de 704 lei, în urma majorării cu 14%

E oficial, din septembrie se măresc pensiile. Anuţul a fost făcut astăzi de premierul Ludovic Orban care spune că Guvernul va aproba în această săptămână majorările.

Pensiile se măresc din septembrie! Cu cât crește pensia minimă de 704 lei, în urma majorării cu 14%

Pensia minimă și punctul de pensie ar urma să fie majorate cu un procent similar. Aceasta este singura garanție pe care ne-a oferit-o astăzi premierul Ludovic Orban, însî, în mod normal, conform legii, în data de 1 septembrie pensiile ar urma să fie majorate cu 40%.

Potrvit unor surse guvernamentale, pentru că nu sunt bani, pensiile ar urma să fie majorate doar cu 14%.

În momentul de față punctul de pensie este de 1.265 de lei, în urma majorării cu 14%, aceasta va ajunge să fie 1.442 lei, dar ar fi putut să fie 1.771 de lei dacă pensiile ar fi fost majorate cu 40%.

Pensia minimă în România, în momentul de față este de 704 lei, aceasta va ajunge la 802,56 lei în urma majorării cu 14%, dar putea fi 985,6 lei, dacăă ar fi fost majorate cu 40%.

În țara noastră 1.000.000 de români trăiesc doar cu pensia minimă, adică suma de 704 lei.

Noi restricții de călătorie pentru turiștii români. Cei care se întorc din Spania sunt obligați să stea în izolare 14 zi... MAE: Autorităţile olandeze vor colecta datele de contact ale persoanelor care vin din zonele de risc COVID-19. România f...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri