Antena Căutare

Pensiile și alocațiile, aduse de poștași cu echipament special, măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie

Poşta Română a anunţat, joi seară, că va continua distribuirea prestaţiilor sociale către beneficiari, iar poştaşii vor purta echipament, măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie la persoanele suspectate sau infectate cu coronavirus.

Pensiile și alocațiile, aduse de poștași cu echipament special, măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie
Pensiile și alocațiile, aduse de poștași cu echipament special, măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie

”Compania Naţională Poşta Română se alătură demersurilor instituţionale de prevenire a răspândirii virusului Covid-19 şi a dispus măsuri administrative pentru contactul controlat al salariaţilor poştali cu persoanele aflate în carantină sau autoizolare.

Referitor la decizia de a suspenda livrarea trimiterilor către adresele poştale în care se află persoane în carantină sau autoizolare, precizăm că a fost o decizie cu aplicabilitate limitată, până la momentul la care instituţiile abilitate urmau să ne transmită modalitatea de lucru stabilită, în vederea colaborării cu Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică, acestea urmând să transmită periodic lista cu persoanele care se află în situaţiile mai sus menţionate”, a transmis, joi seară, Poşta Română, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, ca urmare a discuţiilor cu reprezentanţii Ministerului Sănătaţii, s-a stabilit faptul că nu există riscul de contaminare, atâta timp cât distribuirea prestaţiilor sociale către persoanele aflate în autoizolare se realizează de către poştaşii dotaţi cu echipament, măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Compania a precizat că măsurile ”vizează protejarea angajaţilor, dar şi protejarea populaţiei, limitând astfel răspândirea cu noul tip de coronavirus.

Sursa : news.ro

Loto 6/49. Iată numerele de joi, 5 martie. Ce premii pune la bătaie Loteria Română... Un bărbat de 90 de ani vede lumea din şaua motocicletei, alături de partenera sa cu 24 de ani mai tânără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x