Antena Căutare

Pensionarii militari protesteaza in Capitala: Peste 2.000 de oameni, asteptati la miting

Pensionarii militari protesteaza, luni, in Capitala. Peste 2.000 de oameni participa la manifestatia care a inceput la ora 11:30. Pensionarii militari cer guvernantilor sa opreasca definitiv recalcularea pensiilor.

Pensionarii militari sunt nemultumiti de reactia presedintelui Traian Basescu referitoare la recalcularea pensiilor. Acestia sustin ca statul le-a intors spatele si nu au mari sperante ca se va mai schimba ceva. Cu toate acestea, fostii militari spun ca nu vor renunta la proteste pana ce Guvernul nu va renunta la ideea recalcularii pensiilor.

Peste 2.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte la protestul de luni din Capitala. Locul de intalnire este Piata George Enescu. Protestatarii vor pleca apoi in mars spre Piata Eroilor si se vor aduna pe platoul Academiei Militare.

La acest protest si-au auntat prezenta si sindicalistii de la ProLex, care au spus ca vor trimite o delegatie.

Al doilea caz de gripa A/H1N1 a fost confirmat in judetul Prahova, la o gravida in varsta de 20 de ani

Restrictii in trafic

Mitingul pensionarilor militari din Capitala aduce si restrictii in trafic. Astfel, circulatia va fi restrictionata pe arterele care intersecteaza traseul cuprins intre Calea Victoriei - Bulevardul Natiunilor Unite - Soseaua Panduri, dar si cele din zona Academiei Militare.

Actiunea de protest se va termina la ora 15:30. Pana atunci, politistii le recomanda soferilor sa evite zonele indicate.

Sursa: Antena3

Cererea de revizuire in dosarul Cathedral Plaza, respinsa de Curtea de Apel Alba Iulia... SUA: Doi barbati au gasit 10.000 de dolari intr-un sant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x