Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Pentru a dizolva un corp în acid este nevoie să treacă minimum 48 de ore! Informații nespuse de autorități în cazul de la Caracal!

Pentru a dizolva un corp în acid este nevoie să treacă minim 48 de ore!

Pentru a dizolva un corp în acid este nevoie să treacă minim 48 de ore!

Conform desmogblog, pentru a incinera un om de aproximativ 68 de kilograme, ar fi nevoie de echivalentul a 100 de kg de lemne sau de benzina necesară pentru a parcurge 4000 de kilometri, iar asta dacă respectivul corp ar arde într-un crematoriu, nu în aer liber, caz în care ar dura zeci de ore. În urma incinerării specializate, care durează uzual în jur de 2-3 ore, rămâne între 1 și 4 kg de cenușă, deschisă la culoare, iar pentru a dizolva un corp în acid este nevoie să treacă minim 48 de ore.

CITEȘTE ȘI: Imagini incredibile surprinse în casa criminalului Gheorghe Dincă! Ce au descoperit anchetatorii în încăperile în care ar fi fost ținute fetele

În urma unor astfel de proceduri mirosul este persistent și insuportabil!

în România anului 2019, instituțiile statului ne cer să credem că om în vârstă de 65 de ani a ars un cadavru în curtea sa, folosind zeci de kg de lemne sau sute de litri de benzină sau acid, dar nimeni nu a simțit nimic și nu a mirosit nimic!

CITEȘTE ȘI: Alexandra, fata ucisă de Gheorghe Dincă, a fost ignorată de dispecerul de la 112: ”Băi, fată, lasă-mă în pace că mai am şi alte apeluri în aşteptare!"

Mai mult, nu se găsește niciun lemn, nicio canistră de benzină, nicio urmă de cenușă umană sau sânge!

STS, Procuratura, Poliția și toate insituțiile statului implicate nu au apelat la serviciile SRI pentru a-l descoperi pe criminal la milimetru!

La ora 11:29 Alexandra este din nou sunată de încă un poliţist. Îi descrie gardul roșu, din metal, o maşină gri, o platformă auto cu fiare vechi. Indicii suficiente pentru o localizare mai rapidă. Mai mult, fata îi spune că răpitorul e plecat la farmacie, să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate chiar de el. A fost ultima convorbire.

”Inculaptul a declarat că a agresat-o, suprimându-i viaţa, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână.”, a declarat Giorgiana Hossu, procuror-șef adjunct DIICOT Craiova.

Vine, vine, au fost ultimele cuvinte ale Alexandrei, din casa ororilor. Astăzi, şeful STS şi-a anunţat demisia. Iar noi detalii înfiorătoare ies la iveală. Mai exact, Poliția a așteptat o oră și patru minute până să se gândească să deschidă localizarea.

CITEȘTE ȘI: Poliţia a deschis aplicaţia de localizare a apelului Alexandrei la mai bine de o oră după ce fata a sunat la 112

Recomandari