Antena Căutare

Perchezitie la o primarie din Arges

Perchezitii la primaria comunei Maracineni, judetul Arges, dar si in casele edilului si viceprimarului din localitate. Anchetatorii ii acuza pe cei doi ca ar fi supraevaluat mai multe lucrari publice, iar banii obtinuti sunt acum de negasit.

Au fost ridicate mai multe documente, atat din locuintele celor doi, cat si din sediul primariei Maracineni. Anchetatorii au informatii ca mai multe achizitii facute de edili ar fi fost facute la preturi exorbitante. Spre exemplu, o lampa de iluminat public a costat doua mii patru sute de lei, iar demolarea fostei primarii, sasezeci de mii de lei. Costuri mult prea mari, spun anchetatorii.

La aceasta ora, activitatea in primaria Maracnineni este sistata. Primarul si viceprimarul din localitate participa la perchezitii insotiti de aparatori si sunt acuzati de infractiuni de coruptie. Ramane de vazut daca procurorii vor cere arestarea preventiva a celor doi.







S-au trezit cu dosar penal pentru ca nu au raportat furtul unor ceasuri... Absolventii de liceu isi aleg facultatea in functie de sansele de a lua licenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x