Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Percheziții în casa interlopului Emi Pian. Ce caută polițiștii, la o săptămână după moartea liderului clanului Duduianu

Mai multe percheziții la membri ai clanului Duduianu, inclusiv în casa interlopului Emi Pian, care a fost ucis în urmă cu o săptămână, au fost făcute de polițiștii și procurorii din București.

Percheziții în casa interlopului Emi Pian și în locuințele altor membri ai clanului Duduianu. Ce caută polițiștii

Trupele Speciale au descins la mai multe adrese din București, inclusiv la casa fostului lider al clanului interlop, Emi Pian. Acesta a fost ucis în urmă cu o săptămână de un rival din clanul Rinu, casa sa fiind loc de pelerinaj pentru sute de persoane.

De ce s-ar fi făcut percheziții în casa lui Emi Pian și în locuințele altor membri ai clanului Duduianu

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care anchetatorii au descins la casa lui Emi Pian, însă tot în această dimineață, procurorii au anunțat că desfășoară mai multe percheziții într-un dosar de înșelăciune în care sunt cercetate zeci de persoane care au luat credite de aproximativ 2.000.000 de lei de la o bancă, cu ajutorul unor documente falsificate, potrivit antena3.ro.

Fratele lui Emi Pian, noi dezvăluiri despre crimă! De unde a pornit scandalul, de fapt. „I s-a promis! El nu a avut cuțit la el”

Totuși, acțiunea poate avea loc și în contextul crimei din 4 august 2020, atunci când liderul Duduienilor a fost înjunghiat mortal de un tânăr de 27 de ani din clanul Rinu. Presupusul ucigaș, Richard Emanuel Gheorghe, a fost reținut și ulterior arestat preventiv sub acuzația de omor.

„Sunt în stare să vă împușc ca pe iepuri, pentru el!”. Emi Pian a fost amenințat cu moartea, cu șase luni înainte de crimă! Cum a înfuriat un alt interlop

Potrivit unor surse, polițiștii criminaliști au descins în casele membrilor clanului Duduianu pentru a căuta armele folosite la scandalul din noaptea de 3 spre 4 august, atunci când Emi Pian a fost ucis.

Totodată, acțiunea ar avea ca scop controlul clanului, după ce mai mulți interlopi au anunțat că vor să se răzbune pe clanul Rinu, după moartea interlopului Emi Pian.

Anchetatorii au descins și la locuința presupusului ucigaș, membru al clanului Rinu, dar și în casele altor membri ai grupării.

Recomandari