Antena Căutare

Pericol în Capitală, după izbucnirea incendiului din zona Pipera! Ce se poate ascunde în norul de fum negru

Norul de fum negru degajat după izbucnirea incendiului la o hală din zona Pipera din București ar putea fi toxic. Autoritățile au făcut un apel la bucureșteni. 

Norul de fum negru degajat după izbucnirea incendiului la o hală din zona Pipera din București ar putea fi toxic. Autoritățile au făcut un apel la bucureșteni.

Bucureștenii care locuiesc în nordul Capitalei au fost informați să închidă geamurile, pentru a se feri de fumul degajat din incendiul izbucnit la o hală de vopseluri și confecții.

Totodată, bucureștenii au fost informați să lase liberă căile de acces pentru echipajele de intervenție către locul incendiului.

Peste 10.000 de metri pătrați sunt afectați de incendiul ce a izbucnit, vineri, în jurul orei 13.00, la hala din zona Pipera a Capitalei.

Deocamdată, nu se știe ce substanțe erau depozitate în hala în care a izbucnit incendiul. Este posibil ca fumul să conțină particule toxice, dar nu există deocamdată o informare ISU în acest sens.

În prezent, incendiul a fost localizat și nu există posibilitate de propagare la alte clădiri din zonă. Hala în care a izbucnit deflagrația se află într-un complex îngrădit, în care sunt mai multe clădiri.

Din zonă au fost evacuate sute de persoane și nu au fost înregistrate victime.

Noi imagini tulburătoare de la incendiul din nordul Capitalei! Hala din Pipera, mistuită de flăcări! De la ce se degajă ... Aeroportul Otopeni anunţă modificări ale fluxurilor rutiere de acces, în urma demarării de către CFR a lucrărilor pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x