Antena Căutare

Pericol în toată România. Un nou JOC UCIGAȘ a făcut primele victime! „Noaptea, când toată lumea doarme, mergi și deschide aragazul”

Jocurile periculoase de pe internet se înmulţesc, cu toate că autorităţile au demarat deja acţiuni. Alte trei cazuri au fost semnalate în judeţul Dâmboviţa.

Jocurile periculoase de pe internet se înmulţesc, cu toate că autorităţile au demarat deja acţiuni. Alte trei cazuri au fost semnalate în judeţul Dâmboviţa.

Părinţii au aşteptări de la profesori şi invers. Dar în mediul online, unde copiii petrec prea mult timp, nu se întâmplă mare lucru.

O nouă provocare mortală circulă, zilele acestea, pe internet. Îndeamnă copiii să provoace intenţionat accidente casnice. În Dâmboviţa, însă, vechiul joc face tot mai multe victime. Dasclii au găsit pe pielea copiilor însemnele jocului mortal.

Până acum au fost identificaţi 3 copii care au accesat jocul respectiv, ei au fost consiliaţi de psihologi. Şedinţele cu părinţii au fost primele măsuri luate de inspectoratul şcolar atât la Bucureşti cât şi în ţară.

Vestea anului pentru cei care călătoresc cu RATB! Când intră în vigoare schimbările... EPIDEMIE în România! Medicii în ALERTĂ! 4000 de cazuri înregistrate și OPT DECESE, în ultimele luni!...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x