Antena Căutare

Peste 150 de romi s-au intors din Franta pe aeroportul din Timisoara

Peste 150 de rromi s-au intors in tara, in vacanta, pe banii statului Francez. Un avion i-a lasat pe aeroportul din Timisoara aseara.

Cat timp vor ramane pe meleagurile mioritice nu se stie. Cel mai probabil pana cand vor termina banii primiti de la francezi.

A fost mare agitatie aseara pe Aeroportul International din Timisoara. Sute de persoane isi asteptau rudele repatriate de autoritatile din Hexagon. Acestea nu erau straine de micile afaceri ale celor plecati in Franta.

Aeronava a adus in tara 155 de adulti si 8 copii cu varste cuprinse intre doi si zece ani. In fata camerelor, rromii nu s-au sfiit sa spuna cum au facut bani in hexagon.

Fie ca au facut un ban cinstit sau nu, cu totii au recunoscut ca s-au intors in tara pentru sutele de euro primite de la autoritatile franceze.

Rromii sunt hotarati sa se intoarca in Franta cat mai curand.


Vasile Cepoi, numit oficial in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii... Oua "stresate" din Polonia, distribuite in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x