Antena Căutare

Peste 850 de scoli raman inchise in tara din cauza ninsorilor si viscolului

Peste 850 de unitati de invatamant din tara raman inchise din cauza conditiile meteorologice nefovorabile, potrivit datelor transmise joi, la ora 16.00, de inspectoratele scolare judetene si centralizate de Ministerul Educatiei. In total, 82.719 elevi se bucura in continuare de o minivacanta.

Judetul Vrancea ramane in continuare cel mai afectat de caderile masive de zapada, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta menintand decizia de suspendare integrala a cursurilor.

In judetul Buzau vor fi inchise mai mult de 100 unitati de invatamant, iar 16 inspectorate scolare judetene au raportat maximum 40 de unitati de invatamant inchise.


Vineri, 17 februarie 2012, in 24 de judete activitatea unitatilor de invatamant se va desfasura in mod normal, nefiind afectata de ninsorile abundente sau de temperaturile negative.

foto: Intact Images

Metrorex si RATB, alaturi de suporterii care merg la partida Steaua - Twente... Arafatul din energie: Hahaianu vrea sa revina la conducerea Transelectrica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x