Antena Căutare

EXCLUSIV! Pietele din Bucuresti sunt pline de oferte speciale pentru whisky contrafacut

Whisky doar pe eticheta. Singura originala este doar sticla. Poate si pretul. De 50 de lei, nici nu te imbeti, dar nici nu te saturi. Poate doar te-mbolnavesti

Whisky doar cu numele. E bun pentru ca asa spune comerciantul, iar cuvantul lui ar trebui sa fie lege. Vinde de cand se stie astfel de bauturi si are pentru toata lumea.

Pretul este de 50 de lei pentru o sticla de whisky ce, in mod normal, ar costa de trei ori mai mult. Aroma e usor indoielnica si, gustativ, se poate spune rapid ca este slab alcoolizat.

Analizele au demonstrat si calitatea. “Produsul reprezinta o bautura falsificata. Inainte de toate, are 30 de grade in loc de 40, atat cat este taria alcoolica minima”, spune Daniela Postmischil, coordonator laborator pentru analiza calitatii vinului si a bauturilor alcoolice din cadrul ANPC.

Multi sunt tentati sa cumpere o bautura ieftina, dar proasta. Alcoolul, apa si colorantii n-ar face insa mai mult de 20 de lei.

Romulus Dascalu, pesedintele Garant sustine ca cel mai bine este sa fie verificata starea sticlei. Mai exact, sticla de whisky trebuie sa aiba timbru si sa fie sigilata.

CAMERA ASCUNSA: Cu trei zile inainte de Ignat, porcii se vand la sosea... Un copil cu sindromul Down ar fi fost lovit si tinut cu leucoplast la gura de propria invatatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x