Antena Căutare

Românii vor putea merge la plajă, de la 1 iunie, dar vor fi redeschise și piscinele? Ce decizie a fost luată

Piscinele nu se vor redeschide de la 1 iunie în Români. Între măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la această dată nu figurează și o astfel de decizie.

Românii vor putea merge la plajă, de la 1 iunie, dar vor fi redeschise și piscinele? Ce decizie a fost luată
Românii vor putea merge la plajă, de la 1 iunie, dar vor fi redeschise și piscinele? | Hepta

Piscinele ori bazinele de înot vor fi accesibile doar sportivilor profesioniști, pentru antrenament sau competiții, dar fără participarea spectatorilor.

„Începând cu data de 1 iunie se permite organizarea și desfășurarea în bazine, acoperite sau aflate în aer liber, a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști și a competițiilor sportive, fără participarea spectatorilor, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în Hotărârea adoptată joi de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.

Președintele a anunțat relaxarea restricțiilor. Se redeschid terasele și plajele! Ce vei avea voie să faci din 1 iunie 2020

Românii vor putea merge, însă, la plajă. Accesul persoanelor pe plajă se realizează cu asigurarea de șezlonguri pentru fiecare dintre persoanele prezente, cu asigurarea unei distanțe de cel puțin doi metri între șezlonguri pentru persoane din familii diferite.

Luni, 1 iunie, zi liberă, începe marea eliberare! Se deschid terasele, plajele şi graniţele. Unde și în ce mod vor putea călători românii

Românii se vor putea bucura şi anul acesta de un concediu în afara României. Grecia şi Bulgaria au anunţat că primesc turişti din ţările vecine, din 15 iunie.

Pe 1 iunie, libertate! Pe 2 iunie, ore la școală! Ministrul Educatiei, mesaj pentru elevii care se întorc în bănci... Ce se va întâmpla cu românii care merg în vacanță în Grecia sau Bulgaria, la întoarcerea în țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x