Antena Căutare

Plic cu 30.000 de euro, găsit într-un supermarket din Timişoara

O angajată a unui supermarket din Timişoara a găsit un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro, blocat între roţile unui cărucior de cumpărături. Plicul a fost predat Poliţiei, iar proprietarul este căutat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, pentru News.ro, că poliţiştii fac verificări pe camerele de supraveghere pentru identificarea proprietarului sumei de bani pierdută într-un supermarket din Timişoara.

”Poliţiştii timişeni au fost sesizati cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi comerciale situate în Calea Şagului din municipiul Timişoara a găsit pe jos în incinta societăţii un plic în care se afla o sumă considerabilă de bani. Banii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Timişoara în baza unui proces verbal. Poliţiştii efectuează verificări în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru identificarea posesorului banilor”, a declarat Aurora Voicilă.

Angajata supermarketului a observat că roata unui cărucior de cumpărături folosit de un client este blocată de o hârtie. I-a atras acestuia atenţia, iar când împreună au deblocat roata, au observat că este vorba de un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro.

Poliţiştii încă nu au identificat proprietarul sumei şi deocamdată nimeni nu a revendicat banii pierduţi în magazin.

Sursa : news.ro

Situație revoltătoare la Suceva. De ce nu apar în statistici zeci de morți de COVID-19. Explicația managerului Spitalulu... „Muriți de mâna mea cum voi veni acasă!” Bărbatul care a băgat în carantină un cartier întreg își amenință vecinii, de p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x