Antena Căutare

Ploieşti: Bărbat tăiat în zona gâtului, în urma unui scandal pornit de la o datorie

Un bărbat a fost rănit, în municipiul Ploieşti, fiind tăiat în zona gâtului, după un scandal care a pornit de la o datorie bănească.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi joi seară, de faptul că în municipiul Ploieşti un bărbat a fost agresat, el fiind lovit în zona gâtului cu un obiect tăietor-înţepător.

“Poliţiştii au depistat la faţa locului apelantul, victima, care a fost transportată la spital, precum şi o altă persoană care ar fi asistat la eveniment. La scurt timp, în urma cercetărilor, a fost identificată şi persoana bănuită de comiterea faptei. Conflictul dintre aceştia se pare că ar fi plecat de la o datorie bănească”, au precizat IPJ Prahova.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

De asemenea, persoanele implicate au fost amendate pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie conform ordonanţelor militare.

Sursa : news.ro

Zece curse programate de pe Aeroportul Otopeni, opt fiind chartere pentru transportul muncitorilor sau repatrierea cetăţ... Observator Update, 10 aprilie, ora 10:00: Ordonanța Militară 8, noi măsuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x