Antena Căutare

Ploile torenţiale şi vijeliile au măturat vestul țării și vor cuprinde toată țara. Vijelia a rupt acoperișuri la Timișoara

Ploile torenţiale şi vijeliile au lovit aseară zona Banatului. La Timişoara, vântul puternic a luat pe sus acoperişurile şi a rupt copacii. Oamenii surprinşi de furtună în oraş abia au avut timp să se adăpostească. A fost Cod Galben acolo până în această dimineaţă. Iar avertizarea de vreme rea s-a extins. În trei sferturi de ţară sunt aşteptate ploi, grindină şi vânt puternic, până mâine dimineaţă.

Ploile torenţiale şi vijeliile au lovit aseară zona Banatului. La Timişoara, vântul puternic a luat pe sus acoperişurile şi a rupt copacii. Oamenii surprinşi de furtună în oraş abia au avut timp să se adăpostească.

A fost Cod Galben acolo până în această dimineaţă. Iar avertizarea de vreme rea s-a extins. În trei sferturi de ţară sunt aşteptate ploi, grindină şi vânt puternic, până mâine dimineaţă.

Timişorenii care au ieşit aseară din case au fost luaţi prin surpindere de vijeliia care s-a pornit de-odată. Deşi era Cod Galben de vreme rea, oamenii nu se aşteptau la aşa ceva.

Codul galben de ploi şi vijelie s-a prelungit şi astăzi. În acest moment, doar opt judeţe nu sunt sub avertizare de vreme rea. În Caraş Severin, gheaţa a acoperit grădinile oamenilor.

În cea mai furtunoasă primăvară din ultimii ani asiguratorii anunţă că viitoarele polițe obligatorii pentru locuințe vor include, pe lângă riscul de cutremur, inundații și alunecări de teren, și pe cel de furtună.

Otrava le-a afectat creierul! Cele trei fetițe au căzut din picioare după ce mama le-a spălat pe cap cu o soluţie pentr... Video. Cursă nebună în București! Un șofer vitezoman spulberă bariera de la o trecere cu cale ferată din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x