Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Poliţia veghează la siguranța interlopilor din Capitală, până când Emi Pian va fi înmormântat. Imagini uimitoare de la vila din Rahova

Poliţia veghează, parcă, pentru liniştea clanurilor interlope, după ce Emi Pian a fost ucis. De trei zile, la casa Duduienilor din Rahova, poliţia face comandament, ridică elicoptere, iar şeful poliţiei capitalei stă de pază zi şi noapte.

Ministrul de Interne ameninţă cu degetul clanurile, asta în timp ce, la poarta Duduienilor e pelerinaj în plină pandemie. La 72 de ore de la crimă, principalul suspect a fost reţinut pentru omor.

Suspectul în cazul uciderii lui Emi Pian a fost reținut

Principalul suspect în cazul uciderii lui Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, a fost reţinut, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și: „A pornit de la o glumă”. Vărul lui Emi Pian a mărturisit de ce a fost interlopul omorât, de fapt: „Poliția Română e șmecheră”

Probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Emi Pian a fost ucis în urma unui conflict cu un clan interlop rival

Rudele au ridicat, miercuri, trupul neînsufleţit al lui Florin Mototolea, cunoscut ca 'Emi Pian' şi l-au dus la vila din Rahova. Ele au decis ca priveghiul să dureze timp de patru zile, înmormântarea urmând să aibă loc duminică.

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emi Pian! Mulți se tem de tânăra Izabela Mădălina

Poliţia Capitalei a informat că marţi, în jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Sectorul 6. Potrivit informaţiilor din presă, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut.

Recomandari