Antena Căutare

Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă. Alexandra a făcut un gest ce a emoționat țara! „Are un singur regret”

Marți dimineața, o polițistă a oprit în trafic un șofer, fără să știe că la volan se află un reputat medic din București. Când și-a dat seama cu cine stăn de vorbă, aceasta a făcut un gest ce l-a impresionat pe doctor.

Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă. Alexandra a făcut un gest ce a emoționat țara! „Are un singur regret” Galerie
Polițista Andreea, cea care a reușit să emoționeze o țara întreagă

În scurt timp, întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a celor de la Ministerul Afacerilor Interne, devenind imediat virală pe rețelele de socializare. Iată mai jos ce s-a întâmplat:

Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic.

Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii.
Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:

- Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.

- Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.

Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă. Alexandra a făcut un gest ce a emoționat țara! „Are un singur regret”

Gestul incredibil făcut de o polițistă, după ce a aflat că a legitimat un medic

Gestul incredibil făcut de o polițistă, după ce a aflat că a legitimat un medic

În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!

citește și: Cât de mult putem să ne îndepărtăm de locuinţă fără să fim amendaţi? Putem face sport afară? Explicațiile unui avocat – VIDEO

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani.
Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet.

Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!”

Un angajator, scandal uriaș cu polițiștii după ce i-au oprit un muncitor: „Lasați oamenii să muncească. Nu vă e rușine c... Un nou deces cauzat de coronavirus! Bilanțul morților a ajuns la 86...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x