Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Polițiștii au format zid în jurul casei lui Emi Pian. Operațiunea monstru din fața vilei de lux, coordonată de șeful Poliției Capitalei

Mobilizare fără precedent a poliției la casa interlopului Emi Pian. Forțele de ordine au înconjurat locul și nu mai lasă pe nimeni să intre. Acum, la căpătâiul liderului de clan este numai familia, după ce ieri s-au perindat sute de oameni.

Polițiștii au format zid în jurul casei lui Emi Pian. Apariție surprinzătoare la vila de lux a liderului clanului Duduianu

Chiar și șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet a ajuns la fața locului.

„Așa cum s-a observat, și aseară au fost măsuri dispuse cu privire la acest eveniment. Ce e drept, spre seară, lucrurile au luat o altă întorsătură. Aici vorbim de un eveniment într-un spațiu privat, vorbim de grupuri mici de persoane care au venit către acest eveniment.

Au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, urmează și se desfășoară încă activitatea de identificare a tuturor participanților în vederea sancționării pentru nerespectarea măsurilor ce țin de răspândirea COVID”, a declarat șeful Poliției Capitalei, la Antena 3.

Casa lui Emi Pian, înconjurată de polițiști și jandarmi

Imagini halucinante au fost surprinse la priveghiul interlopului Emi Pian. În imaginile făcute publice de un tânăr care ia parte la priveghiul acestuia, sute de persoane s-au înghesuit în curtea locuinței, fără să respecte măsuri de prevenție împotriva coronavirusului.

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a asigurat că forțele de ordine vor asigura paza în zonă.

„Un număr suficient (de polițiști, n. red.) și dacă este nevoie numărul va fi mărit și aici vorbim de partenerii și colegii noștri jandarmi, de Poliția locală, încât să putem face față oricărui eveniment”.

Recomandari