Antena Căutare

Polițiștii din Sibiu, mesaj ironic pe Facebook, după ce au prins un șofer cu o alcoolemie de 2,23: ”Etilotestul tună și fulgeră!”

Un șofer din Sibiu a fost depistat de polițiști băut la volan, însă alcoolemia pe care a avut-o atunci când a fost testat i-a șocat chiar și pe oamenii legii. Mai exact, aparul a indicat 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Un șofer din Sibiu a fost depistat de polițiști băut la volan, însă alcoolemia pe care a avut-o atunci când a fost testat i-a șocat chiar și pe oamenii legii. Mai exact, aparul a indicat 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au fost chemați la un accident ce a avut loc într-o intersecție din Sibiu, iar rezultatul etilotestului, 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat i-a șocat.

Un instructor auto din Slatina, prins cu o alcoolemie record, în timpul serviciului! Bărbatul avea elevi în mașină

În urma acestui incident, polițiștii au făcut public un mesaj pe contul de socializare, atrăgând atenția șoferilor asupra pericolelelor la care se expun atunci când consumă alcool.

”De la ce valoare începe un etilotest să se enerveze? Noi spunem că orice valoare peste 0 îi crează bietului aparat un disconfort considerabil. Dar la 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, etilotestul tună și fulgeră!

Azi, în jurul orei 17,30, nehotărât pe ce cale să apuce, Calea Turnișorului sau Calea Șurii Mici, un bărbat din Slimnic, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, s-a oprit într-o mașină staționată. Victime omenești nu au fost. Au suferit doar mașinile. Și etilotestul....

Citește și: Cine e afaceristul urcat băut la volan, care a fost la un pas să strivească un copil, pe trotuar, în Iași

După ce a coborât din mașină, s-a observat că șoferul nostru mergea pe mult mai multe cărări decât străzile din intersecție!

2,23 pe aparatul etilotest se traduce în dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

Finalul poveștii putea fi mult mai rău!

Stimați șoferi, #alcoolulucide!!!!”, este mesajul de pe pagina de Facebook.

A fost aprobată omorârea a 140 de urşi! Mai mult, cei care îi vor hrăni și se vor apropia de ei vor primi amenzi usturăt... A legat un câine de mașină și l-a târât prin tot orașul. Preotul spune că imaginile mint, zeci de mii de oameni cer să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x