Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Polițiștii au fost umiliți de interlopi! Ce s-a întâmplat, în momentul în care i-au dus pe suspecți la secție: „Bossule, mă lași?”

Imagini incredibile, filmate de interlopi, chiar în mașina de poliție. Trei persoane ridicate pentru a fi duse la secție stăteau pe TikTok și se distrau pe bancheta din spate, fără ca polițiștii să schițeze vreun gest. 

Polițiștii au fost umiliți de interlopi! Ce s-a întâmplat, în momentul în care i-au dus pe suspecți la secție: „Bossule, mă lași?”

La un moment dat, chiar unul dintre ei dă, în bătaie de joc, indicații agentului aflat la volan: „Fă stânga acolo, bossule, mă lași?”

Potrivit Antena 3, polițiștii sunt anchetați acum, după ce imaginile au apărut pe internet.

Președintele Sindicatului Europol a declarat, la Antena3, că apariția acestor imagini este o dovadă vie că, nici în 2020, polițiștii nu au suficiente proceduri, prevederi legale cu privire la modul în care trebuie să acționeze în astfel de situații.

„Este o dovadă vie că nici în anul 2020, polițiștii din stradă nu au suficient de multe proceduri, nu au prevederi legale exprese cu privire la modul în care trebuie să acționeze în astfel de situații.

În realitate, nici în acest moment, nu putem spune cu certitudine dacă persoanele conduse la sediul poliției pot să fie indisponibilizate de telefonul mobil pe durata acestei deplasări sau nu.

Sigur, când ajung la sediul poliției, avem prevederi exprese, este clar, sunt indisponibilizați de telefoanele mobile pentru că vorbim de o zonă cu flux de informații clasificate. Însă în interiorul autospecialelor, nu avem nicio prevedere.

Și iată cum astfel de gesturi de sfidare, de bătaie de joc la adresa polițiștilor, fac ravagii”, a declarat Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol.

Recomandari