Antena Căutare

Polițistul din Olt care și-a agresat menajera este la a patra cercetare disciplinară! Chiar părinții bărbatului au sesizat comportamentul agresiv

Polițistul de 34 de ani, din orașul Potcoava, care ar fi agresat o femeie în timp ce era sub influența băuturilor alcoolice, avea permisul de port armă ridicat din anul 2013 și este la a patra cercetare disciplinară, în două rânduri fiind sancționat, iar în ultimele doua nefiind încheiate cercetările.

Politistul de la Potcoava care a fi agresat o femeie de 49 de ani, pe care o chemase să discute despre vopsirea unei camere, a fost cercetat disciplinar pentru prima dată, în anul 2013. Atunci i-a fost ridicat dreptul de port armă și a fost sancționat cu mustrare scrisă din cauza absenței nemotivate de la serviciu.

Agentul a lipsit nemotivat de la serviciu și în anul 2014, când în urma cercetării disciplinare a fost sancționat cu reducerea salariului. A treia cercetare disciplinară a polițistului a început în vara anului 2019, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice la serviciu. Această cercetare nu a fost finalizată.

Acum agentul de poliție din Potcoava este din nou cercetat disciplinar, pentru a patra oară, de această dată în legatură cu cazul femeii agresate. Polițistul a fost inclus și într-un program de monitorizare psihologică, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul lucrează în poliție din 2006, când a fost angajat prin încadrare directă. Cristian Grigorescu a precizat că față de polițistul din Potcoava, instituția a acționat legal, iar măsurile au fost luate gradual, întâi mustrare scrisă și apoi reducere de salariu. Potrivit unor surse, chiar părinții bărbatului ar fi sesizat, în urmă cu mai mult timp, faptul că fiul lor i-a agresat verbal, însă ei nu au depus plângere.

O femeie de 49 de ani a ajuns, sâmbătă, la spital, în urma unei agresiuni. Femeia a susținut că a fost bătută de un polițist din Potcoava, care ar fi și amenințat-o, ar fi stropit-o cu alcool și i-ar fi rupt hainele. Ea a afirmat că polițistul o chemase pentru a discuta despre zugrăvirea cu vopsea lavabilă a unei camere.

Primarul Nicolae Robu a dat ordin de intensificare a procesului de spălare a străzilor, după ce în Timişoara a apărut s... Maşa Dinescu, soţia scriitorului Mircea Dinescu, apreciată traducătoare a dramaturgiei ruse, a murit la vârsta de 58 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x