Antena Căutare

Poliţistul Gheorghe Ionescu, accidentat grav de un afacerist turc, a murit la Spitalul Floreasca

Poliţistul Gheorghe Ionescu, accidentat intenţionat de un milionar turc în urmă cu aproape trei săptămâni, a decedat la spitalul Floreasca în noaptea de joi spre vineri.

Poliţistul Gheorghe Ionescu, accidentat intenţionat de un milionar turc în urmă cu aproape trei săptămâni, a decedat la spitalul Floreasca în noaptea de joi spre vineri.

Accidentul s-a produs pe 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera din Bucureşti, unde poliţistul se afla în trafic pentru un control.

Accidentul a fost provocat de afaceristul turc Abdullah Atas, căruia poliţistul i-a făcut semn să oprească. Acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului a accelerat şi l-a lovit. Poliţistul a fost târât pe capotă pe o distanţă de 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie şi mergea cu o viteză de 180 - 200 de kilometri la oră.

Omul de afaceri Abdullah Atas a fost arestat preventiv pe 3 august.

Medicii l-au operat din nou ieri pe poliţist, iar colegii săi plănuiau să-l ducă la tratament în Israel. Din păcate eforturile lor au fost în zadar.

Citeşte mai multe ştiri pe observator.tv!

REZULTATE BAC 2015 TOAMNĂ EDU.RO. Începe a doua sesiune a Bacalaureatului! Iată calendarul examenului şi când vor fi afi... A fost emis Cod Portocaliu de ploi și furtună pe litoral! Până când ţine avertizarea meteorologilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x