Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Polițistul pedofil Eugen Stan, care a agresat doi copii într-un lift, scos din închisoare și dus de urgență la spital! Ce i s-a întâmplat în spatele gratiilor

Polițistul pedofil Eugen Stan, care a fost arestat la începutul anului 2018, după ce a agresat doi copii într-un lift din București, a fost scos din închisoare și dus de urgență la spital.

Pedofilul Eugen Stan.

Înainte de Crăciun, el a fost dus de urgență la Spitalul Municipal din București. „A suferit un accident vascular cerebral și a fost dus la Spitalul Municipal, unde a rămas internat”, a spus Florin Busescu, avocatul lui Eugen Stan.

Între timp, starea de sănătate a lui Eugen Stan s-a ameliorat, iar el a fost transportat la Penitenciarul Spital Rahova. De unde a fost adus în boxa arestaților la termenul procesului de marți, 14 ianuarie.

„Nu se poate sta de vorbă cu el. Poate vorbi, însă nu este coerent în gândire”, a mai spus avocatul Florin Busescu.

Avocatul crede că viața în penitenciar l-a afectat pe clientul lui, care, în afară de un diabet nu a mai avut alte probleme de sănătate înainte.

„Polițistul pedofil” Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 fapte de agresiune sexuală, comise în Bucureşti, în perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2018, asupra unor victime cu vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani. El încă nu a aflat verdictul instanței, potrivit libertatea.ro.

Procesul de la Judecătoria Sectorului 6 durează de un an și jumătate, iar acum este spre final. Judecătoria Sectorului 6 ar trebui să pronunțe curând un prim verdict.

Avocatul Florin Busescu crede însă că va mai dura, pentru că „martorii din faza de urmărie penală, care au dat declarații că l-au recunoscut, acum nu mai vin la proces. Și sunt citați cu mandat de aducere”.

În plus, avocatul susține că a depus cerere în instanță pentru audierea unui „personaj – cheie”, care ar fi povestit în Penitenciarul Rahova cum a săvârșit o parte dintre infracțiunile de care este acuzat Eugen Stan.

„Eugen Stan e acuzat de 18 fapte de agresiune sexuală, dar nu a comis decât două”, susține avocatul.

Următorul termen al procesului în care este judecat Eugen Stan va fi pe 28 ianuarie.