Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mărturisiri incredibile făcute de Eugen Stan, polițistul pedofil! Cum și-a explicat faptele în fața soției: ”M-am jucat...”

Din spatele gratiilor, fostul poliţist Eugen Stan, acuzat de pedofilie, a făcut mărturii incredibile. Într-o convorbire telefonică cu soţia lui, obţinută în exclusivitate de reporterii Observator, fostul agent descrie modul în care şi-a abordat victimele pe care le compară cu propria fiică. Nu se consideră vinovat, dar recunoaşte că are nevoie de un control psihiatric.

”Sunt marcată. Te jucai, ziceai că e fiică-ta. Cum e posibil aşa ceva?”, a întrebat, în timpul unei conversații telefonice, soția lui Eugen Stan, iar acesta a replicat: ”M-am jucat, mi-a arătat blocul ei de desen, o jucărie a ei care cânta la pian, pe urmă mi-a arătat cu degetul la geam unde stă ea.”, a spus el.

O joacă nevinovată. Aşa descrie poliţistul Eugen Stan abuzurile la care ar fi supuşi mai mulţi copii din Capitală. Din arest, agentul i-a descris soţiei sale ultimul atac. Cel din luna ianuarie, când, în liftul unui bloc ar fi agresat sexual doi fraţi.

În aceeaşi conversaţie, Eugen Stan recunoaşte că are nevoie de un control psihiatric. Dar nu se consideră un pericol public.

Astăzi, în sala de judecată, fostul poliţist a cerut arest la domiciliu. A stat faţă în faţă cu părinţii copiilor pe care i-ar fi abuzat. Chiar şi un minor a participat la dezbateri.

"Nu pot să îmi asum toate acuzaţiile. Dacă am pupat vreun copil sau m-am jucat cu el şi am greşit, da! Dar nu mai mult. Oricum, vă rog să mă iertaţi.”, a spus el în fața instanței de judecată.

În pledoaria sa, Eugen Stan a invocat motive medicale. Peste trei săptămâni, Eugen Stan va afla dacă i-a convins pe judecători. Până atunci, rămâne în arest preventiv. Este acuzat de 18 infracţiuni de agresiune sexuală. Printre victime, sunt şi copii de cinci ani.

Recomandari