Antena Căutare

Porcii mistreti viziteaza zilnic un cartier rezidential din Bucuresti

Un apartament intr-o zona verde, poate sa va aduca in cale. porci mistreti. Locuitorii unui cartier rezidential din Bucuresti primesc zilnic astfel de vizite. Unii se tem ca ar putea fi atacati de animalele salbatice care le ies mereu in cale. Altii insa zambesc si sustin ca porcii nu sunt violenti. Pana la proba contrarie.

Oamenii din complexul de lux sustin ca se intalnesc des cu porcii mistreti. Mai ales dupa lasarea noptii.

Daca unii se tem de animale altii alearga nestingheriti prin padure, ba chiar o taie in lung si-n lat cu bicicleta.

Cum au ajuns porcii mistreti printre oameni? Simplu. Dezvoltatorul imobiliar a construit cartierul pe o pasune din mijlocul Padurii Baneasa care se intinde pe 2 mii de hectare. Cum in aceasta perioada se desfasoara sezonul de vanatoare, animalele urmarite si-au gasit refugiul in zona de padure de langa cartier, acolo unde vanatorii nu vor sa ii deranjeaze pe oameni.

Desi s-au dat in judecata reciproc, dezvoltatorul si statul roman, pana la acest moment situatia juridica a drumului nu a fost inca rezolvata. Asa se explica de ce acesta nu este imprejmuit de gard. Pana cand aceste nereguli nu vor fi transate de judecatori, animalele vor avea de suferit.: la inceputul saptamanii padurarii vor organiza actiuni de gonire a porcilor mistreti.

Orasul Sibiu a fost luminat de noile instalatii de Craciun... Romanii au cheltuit sute de milioane de lei in "Vinerea neagra" ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x