Antena Căutare

E oficial! Alte două cazuri de coronavirus în România! Anunțul făcut de autorități: ”E vorba de un bărbat de 45 de ani și o femeie de 38!”

Autoritățile din România au confirmat, în urmă cu puțin timp, alte două cazuri de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani și de o femeie în vârstă de 38 de ani.

E oficial! Alte două cazuri de coronavirus în România! Anunțul făcut de autorități: ”E vorba de un bărbat de 45 de ani și o femeie de 38!”
Al doilea caz de coronavirus în România

Conform Antena 3, autoritățile din România au confirmat, în urmă cu puțin timp, alte două cazuri de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani și de o femeie în vârstă de 38 de ani.

Conform informațiilor furnizate de secretarul de stat în Ministerul Sănătății, un bărbat din Maramureș, în vârstă de 45 de ani, dar și o femeie din Timișoara, în vârstă de 38 de ani, au fost confirmați pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Directorul de la Matei Balș laudă un interviu, în exclusivitate, realizat pentru Antena 1: "Italianul a venit bolnav în România, autoritățile n-au reușit să afle! Mă bucur că am avut aceste declarații"

”Mai avem două confirmări de coronavirus pozitiv. Sunt ale unui bărbat din Maramureș, de 45 de ani, care vine din afara zonelor carantinate din Italia și ale unei femei din Timișoara. Bărbatul s-a întors în țară pe 25 februarie, era bolnav în Italia. A ajuns în România cu febră, a mers la Maramureș la spital”, a declarat Nelu Tătaru, secretar de stat.

Al doilea caz este o femeie de 38 de ani din Timișoara. Aceasta a mers la Bergamo, în Italia, pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv.

Italianul care a adus coronavirusul în România demontează declarațiile autorităților! Noile mărturii ale bărbatului schimbă tot: „Ce vânătoare? Ce petrecere? Nu mai credeți tot ce auziți!”

”Ambele persoane se află în centrele în care urmează să fie tratate; nu vor fi transferate. DSP va lua măsurile pentru ancheta epidemiologică și pentru a stabili contactele celor două persoane, mai ales de când au avut temperatură.”, a declarat Raed Arafat.

Primul caz de coronavirus din România a fost cel al unui tânăr de 25 de ani, din judeţul Gorj.

Vom reveni cu amănunte.

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România... Buzău: 39 de persoane venite din Italia izolate la domiciliu/ Rudele unui bărbat venit din Italia au cerut o ambulanţă e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x